Asociatia No Sheep presents

Disco Party Balkanic cu Ligia Keșișian || Taifas Festival 2023

2023-11-11 22:00 - 06:00 @ Nemesis Art Club

Ticket(s)

This event has ended.

Event Details

🎵 TAIFAS nu se poate încheia altfel decât a început! Sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 22:00, la Nemesis Art Club, vă așteptăm la un Disco Party Balkanic cu Ligia Keșișian, care va energiza publicul o seară întreagă cu sunete sălbatice și tandre din Balcani, America Latină și Orient.

🎉 De la geamparale la salsa și cântece rare, pe care nu le auzi la radio, toate vor răsuna la Timișoara.

Intrare: 30 de lei Biletele pot fi achiziționate online, de aici: xxx

Ligia este curatoarea Balkanik Festival, poetă, PR și promotoare a mișcării de world music din România, inițiatoare a unor proiecte de musical fusion, ce reinterpretează sunetele tradiționale din Balcani & beyond.


Evenimentul face parte din Taifas - Festivalul de film și cultură balcanică, ce va avea loc în perioada 5-12 noiembrie, la Timișoara.

Mai multe detalii despre festival, aici: www.taifasfestival.ro

Producători: Asociația Culturală Contrasens, Bad Unicorn

Finanțatori: AFCN, Ministerul Culturii prin Centrul de Proiecte Timișoara

Parteneri de proiect: Archeia Tainion tis Ellados Tainiothiki (Grecia), Arte Urbana Collectif (Bulgaria), Asociația CRIES și Festivalul de gastronomie artizanală "La Pas", Bacaci Sjenki / Shadow Casters (Croația), Cinema Arta Cluj, Cinema Victoria Timișoara, Cinemateca Portuguesa (Portugalia), CinEd, Casa Corpului Didactic Timiș, Filarmonica Banatul, FITT, HEI - House of European Institutes, Hotel Excelsior, iabilet.ro, Institutul Francez, Librăria La Două Bufnițe, Sakarya Film University (Turcia), Universitatea de Vest Timișoara

Parteneri media: Radio Guerrilla, Agerpres, Happ.ro, Observator Cultural, Știri de Timișoara, Ziarul Metropolis

Proiect co-finanțat de AFCN. Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul European Echoes, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția finanțatorilor. Finanțatorii nu sunt responsabili de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

#Timișoara2023 #EuropeanEchoes #peContrasens #TAIFAS #film #culturabalcanica #TaifasFestival23

Share Event

Asociatia No Sheep

  Facebook

Contact Asociatia No Sheep